Για την πλήρη πρόσβαση στο υλικό της Γλώσσας και των Μαθηματικών της Ε΄και της ΣΤ΄τάξης  θα χρειαστεί να αποκτήσετε κωδικούς πρόσβασης.


Σταδιακά θα απαιτούνται κωδικοί και για τα υπόλοιπα μαθήματα της Ε΄ και ΣΤ΄. Οι έχοντες τους κωδικούς για Γλώσσα και Μαθηματικά θα μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν και για τα υπόλοιπα μαθήματα χωρίς καμιά επιπλέον ενέργεια.


Όσοι επιθυμούν μπορούν να αποκτήσουν τους κωδικούς και να έχουν απεριόριστη πρόσβαση στο υλικό του "daskalosa" μέχρι και 21 Ιουνίου 2024 καταβάλλοντας εφάπαξ το ποσόν των 25€ , για κάθε τάξη ,  σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό της επιλογής σας ή ενδεικτικά:

(Στην κατάθεση γράφετε μόνο τα δικά σας στοιχεία και όχι κωδικοί , Στ τάξη , daskalosa κτλ)


Χαμόγελο του Παιδιού

https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/

Φλόγα
https://www.floga.org.gr/thelw-na-boh8hsw/kanw-dwrea/

Make a wish

https://www.donate.makeawish.gr/index.php?ty=1

Παιδικά Χωριά SOS

https://sos-villages.gr/gine-ipostiriktis/


Μετά την καταβολή του ποσού στέλνετε με mail στο apostagel@yahoo.gr την απόδειξη της κατάθεσης , την τάξη που επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση και , αν θέλετε ,  το όνομα του ενδιαφερόμενου για τους κωδικούς..

Θα σας αποσταλεί στην ίδια διεύθυνση e-mail ο κωδικός ξεκλειδώματος των σελίδων και των αρχείων. Από εκεί κι έπειτα η πρόσβαση στις σελίδες του "daskalosa" θα είναι εφικτή με τη χρήση των κωδικών σας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία, επικοινωνήστε με τον διαχειριστή 
μέσω mail


Ευχαριστώ

Αποστόλης Αγγελόπουλος