Φίλες και φίλοι του daskalosa.eu

Η σελίδα χρειάζεται την υποστήριξή σας, προκειμένου να  συνεχίσει την παρουσία της στο διαδίκτυο.

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε πάροχο στον  οποίο καταβάλλεται η απαραίτητη συνδρομή .

 Επιπλέον η σύνδεση στο Internet στην περιοχή όπου ζω , είναι δυνατή μόνο μέσω κινητού ή δορυφορικού internet κάτι που αυξάνει κατά πολύ το κόστος συντήρησης και λειτουργίας.


Η σελίδα daskalosa δεν έχει χορηγούς, διαφημίσεις, ούτε άλλους οικονομικούς πόρους και δεν υπάρχει απ΄ αυτήν κανένα οικονομικό , επαγγελματικό (συνταξιούχος πλέον) ή οποιοδήποτε άλλο όφελος , παρά μόνο η ηθική ικανοποίηση ότι βοηθώ με τη δουλειά μου συναδέλφους , γονείς και μαθητές .

 

Υποστηρίζεται οικονομικά, αποκλειστικά από ίδιους πόρους τα 9 χρόνια της παρουσίας της και έχουν απαιτηθεί από το 2013 μέχρι σήμερα περισσότερες από 10.000 ώρες προσωπικής εργασίας.


Αν   θεωρείτε ότι το υλικό που υπάρχει στο daskalosa είναι  χρήσιμο, ενισχύστε οικονομικά την προσπάθεια  διατήρησης και ανανέωσής του , ώστε να συνεχίσει την παρουσία του  ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.


Μπορείτε να συνεισφέρετε χρησιμοποιώντας το PayPal.
Πρόκειται για μια υπηρεσία παγκοσμίως αναγνωρισμένη , απολύτως νόμιμη  και απολύτως ασφαλή. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν οι ηλεκτρονικές αγορές ή οι μεταφορές χρημάτων μέσω διαδικτύου.

Δεν είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος λογαριασμό στο Paypal. Δέχεται συναλλαγές και με οποιαδήποτε κάρτα: πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη.

Το μόνο που έχει να κάνει κανείς είναι να πατήσει το κουμπάκι Donate (στην παρακάτω εικόνα) και να ακολουθήσει τα βήματα που απαιτούνται. Όπως ακριβώς γίνεται με τις αγορές προϊόντων μέσω διαδικτύου.


Μπορείτε απίσης , αν δεν θέλετε το paypal , να συνεισφέρετε στον παρακάτω λογριασμό:

ΙΒΑΝ (ΠΕΙΡΑΙΩΣ)

GR28 0171 5760 0065 7610 2642 598

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΜΥΛΩΝΑ ΕΛΕΝΗ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αποστόλης Αγγελόπουλος